Tož a jak v květnu :)

Gallery rla 3715

.....a v květnu jsme si mákli :)

1) jsme přestěhovaní v Ostravě :) 

2) Hned 1. května jsme měli v Karviné intenzivku s Nikčou Schovancovou, na které běhal Rek i Nick. Maximálně jsme si ji užili a to i se sestřičkou Amoletkou Ninuland (Molčou) ;)

3) O víkend později jsme se vydali na dvoudenní intenzivku do Opavy za Marťou Wasserbauerovou. Sešla se skvělá parta lidí, počasí bylo dokonalé, běhali opět oba kluci. Nick je ďábel! :) Na Reka už dva dny trénování bylo moc, tak neděle byla jen tak light...

4) Následující sobotu 14. 5. jsme se vydali na intenzivku za Terkou Otypkovou a Luckou Glejdurovou, tentokrát ale jen s Nickem :) Bylo to doslova růžově supríškové!! S Nickem už děláme všechny překážky, takže každý trénink je pro nás výzvou. 

5) Kus práce za námi a kus práce před námi, co se týče agilitění s Nickem :P Vídejka pánů ve videogalerii.

6) Aktualizace plánovaných akcí :)

7) Na závěr a to nejhlavnější! Nick je přihlášen na první oficiální závody!!! Na konci května se vydáme do Suchdola a následující týden se zúčastníme Mezinárodního mistrovství ČR borderek v Třebíči, kde je otevřená kategorie A1. ;) Žádné zázračné výsledky neočekáváme, ale maximálně se těšíme a budeme se snažit si to maximálně užít!

 

 

Ninulandi

Nick - Agility training with Martina Wasserbauerova 05/2016

16. 05. 2016

Lucie Lapišová