Nick může startovat v A2 !!!

Gallery rla 9871

Je tak o prázdninách se lenošilo a od září začínáme opět makat, trénovat, závodit a více paseme (i s Rekem!)  :-) Konečně máme po přestěhování do Ostravy i cvičák, kde budem pravidelně divočit tak se moooc těšíme!

- Minulý víkend v neděli 4.září jsme vyrazili po dvou měsících na závody a skóre? Byla to děsná divočina :-D Náběhy na slalom byly těžší než se zdály (pro Nicka) a hold hlava chtěla zatáčet, ale tělo bylo moc rychlé! Ale i tak jsme odvezli další splněnou zkoušku A1 (s odřenýma ušima) Video ve video galerii.

- Včera v neděli 10.9.2016 jsme se při cestě domů z Karviné zastavili na dvojzkoušky do Havířova, které posuzovala Lenka Pánková. Parkury byly vzdušné, rychlé, prostě dokonalé! Nick po prvním běhu si svým čistým během a výhrou splnil podmínky do kategorie A2, takže od příštích závodů závodíme v LA2! :-) Druhý běh byla diskvalifikace, protože jsme si s Nickem trošku nerozuměli v řazení rychlosti :-D Každopádně laťky zůstaly hore, zóny všechny prošlapnuté a slalomy naběhnuté. :-) Video taky ve videogalerii.

- Poslední novinka/zpráva/událost, která je součástí dne 12.9 je, že PAN Fanda má narozeniny! Dnes oslaví 13 let! Můj první díky, kterému je tohle všechno! Přejeme ti zdravíčko, málo otravování od tricolorních starších bratrů, hodně mňaminek a lenošení tak jak to máš rád! <3

 A co nás teda v nejbližší době čeká? Nechte se překvapit :-P

NICK - Hornosušske dvojzkoušky 11.9.2016

12. 09. 2016

Lucie Lapišová