Letem světem 2022

Gallery 279429623 5226471730742235 5556414819800155709 n

Ty jo! ano stydím se! Vysíláme, ale v době ,,kinderek dvounohých je jednodussí to hodit na facebook". Takže pro ty, kteří nás nesledují na facebooku - ,,žíjeme" :-) Je to jeden velký adrenalin nebo pro některé nuda, ale užíváme si. Tož shrnu tento rok a příští se pokusím sem tam odvysílat i tady. 

Loki má výkonostní průkaz! Ano je to tak, sprateček se konečně letos dočkal závodění. Trénovat, trénujem, závodit už závodíme. V červnu se naše ,,smečka" stala kompletní. Narodil sem nám další dvounohý žgol. Takže od června je ta jízda ještě větší. Nějaká ta pauzička byla, ale jsme zpět! 

Lojzík - Nick: Před pár dny Ninulandi oslavili 8 let!!! To letí! Jinak Lojzík ten užívá, asistuje, maká, závodí - diskotéka to je naše jízda. Pokud zdraví a nožky dovolí, chceme se příští rok pokusit o kvalifikaci na republiku a konečně něco i doběhnout :-D Výsledky jsou pro nás vedlejší, důležitější je, že spolu běžíme a jsme. Ono agility s ním je úplný ,,relax" - běžíme si spolu, oproti spratečkovi :-D

Sprateček - Locki - Loki: V únoru měl 2 roky - puberťáček jeden. Tak ten se učí používat mozeček :-D Trošku víc běhá než přemýšlí, takže agility je s tím úplně jíná ,,liga". Učíme se oba. Po pár závodech konečně doběhl první A1 zkoušku, kterou vyhrál, takže plán na příští rok? Dostat se do A2! :-)

Pan Rek - staříček - dědeček: Rek bojuje se zdravíčkem. Za pár dní bude mít 14 let! Strašně to utíká! Na jaře pan Rek měl první mrtvičku. Od té doby řešíme i ledviny...No bojujeme. Jsou lepší dny, horší dny, ale je to srdcař, takže se jen tak nedá! 

Takže když to tak shrnu, tak se u nás vlastně asi moc neděje :-D :-D Nahraju i nějaké letošní fotky tady na web. Videa jsou hlavně na facebooku nebo na našem youtube.

 

Mějte se krásně, užívejte a snad někdy někde se uvidíme! 

Tricolori.cz

2022

30. 11. 2022

Lucie Lapišová