Letem světem 03/2017

Gallery 17504233 1844421562477664 2636609341647559596 o

Noooo a je tu konec března. Utíká to jako voda a máme tu duben. :-) KONEČNĚ!!!!

     Tož, co se u nás událo? Nooo bylo toho docela dost, ale stihli jsme i lenošit :-P Takže první víkend jsme se zúčastnili s Nickem intenzivky pod vedením Elišky Panáčové v Rožnově pod Radhoštěm. Bylo to skvělé, zase jsme si mákli, Nick si zařádil a hlavně jsme si zaběžkali pro nás ,,nové" sekvence. Díky Eli! Snad zase brzy na nějakém tréninku :-).

     O víkend později jsme se vydali na závody do Brna, bylo to poslední kolo Zimního Brna, které posuzovala Lapanja, Mirja (SI). Musím říct, že to byly pro nás téměř nejtěžší parkury, co jsme zatím na závodech (s Nickem) měli (rychlé a technické, tak jak to má být). Každopádně skóre 2 doběhy a jedna diskvalifikace je pro nás úspěch. Však se můžete kuknout na videjko, jak jsme se s tím poprali. Každopádně tentokrát se Nick rozhodl že kladiny se skáčou (jediná chyba v A2 zkoušce), ale je mu prominuto za celkový výkon :-P Odnesli jsme si zase plno tipů do dalších tréninků, tak uvidíme jak nám to půjde (rozhodně divoce :-D ).

    V neděli 19.3.2017 jsme byli na trojzkouškách ve Sviadnově, kde zkoušky posuzovala Lenka Pánková. Nickovo skóre tentokrát dvě diskvalifikace (celkem hloupé) a jeden doběh. Čistý běh 1. místo a máme další postupovou zkoušku! :-) Videjko bohužel není, jen jedno na stránkách facebooku.

      Tak a máme tu poslední víkend! Nikde jsme tentokrát netrajdali, ale zahájili jsme venkovní tréninky v Ostravě! Sešla se skvělá partička lidiček, tak jsme si dali do tělíčka. :-)

Co dále vyvádíme? Nooo klukům (Ríšovi, Nickovi a Rekovi) přeje počasíčko, tak ve volném čase po práci chodíme házet frisbee, trošku si trénují a příští týden je čekají další oficiální závody! :-) Držte place, určitě zdokumentujeme :-)

 

NICK - Zimní Brno III. 11.3.2017

31. 03. 2017

Lucie Lapišová