a je tu konec roku :-)

Gallery rla 3652

Uteklo to jako voda a konec roku 2016 je tady :-)

Co se událo v listopadu a prosinci, když jsme nesepsali ,,letem světem"? Lenošili jsme, sem tam i trénovali, zajeli si na závody. Nooo a začala halová sezóna agilitění, každopádně těšíme se hlavně na JARO/LÉTO (ano panička je letní typ :-P )

- Listopad byl bez závodů :-) Byli jsme na tréninku u Lucky Glejdurové, Elišky Panáčové a Marti Wasserbauerové. S Eliškou Vernerovou si pravidelně hrajeme s targetem (takže uvidíme co z toho bude) :-P Tímto bych holky moc moc chtěla poděkovat za trpělivost, inspiraci a hlavně za boží tréninky! :-)

- Začátkem prosince jsme se vydali na závody do Litovele - Mladeč na dvojzkoušky s jumpingem. Byly to první Nickovi oficiální závody v hale, ale nijak s povrchem ani nebojoval. Závody byly ve znamení skočených áček, jaksi nám Nick zrychluje a zapomíná se soustředit na podstatné věci jako jsou třeba zóny na áčku :-D I tak jsme v jednom běhu se skočeným áčkem vyhráli zkoušku a zároveň stáli na bedně se sestřičkou Zuli (Azulay Ninuland).

- Závodní sezónu v tomto roce jsme ukončili na závodech v Brně. Závody byly dokolalé! Hala, parkury společnost perfektní! :-) Sice jsme tentorkát neodzvezli vůbec nic, teda spíš jsme odvezli diskotéku, ale musím říct, že stačilo ,,jen" zakončit! První běh jumping (disk na první překážce, která spadla). Zkouška LA2 to byla jízda, která už nešla ukočírovat a tak po čistém běhu disk na poslední překážce (takže třeba nevypouštět konce) O:-) . Posledním během bylo agility, kde pro nás bylo plno zapleklitostí, ale poprali jsme se  s tím statečně než panička poslala Nicka do tunelu :-D. Každopádně jsme na Adrenalina pyšní! <3

Co nás čeká v roce 2017? :-)

- tréninky a hlavně zajímavé intenzivky (brzy v akcích seznam :-) )

- AGI závody

- Dogfrisbee závody

- Pasení

- a moooožná se ukážeme na podzimní bonitaci.

- nooooo a hlavně plno srandy, plno běžkání, trajdání a zničených disků.

- a dále se nechte překvapit! I o tom bude příští rok ;-)

Krásné svátky všem !!!! :-)

NICK - Vánoční Brno 18.12.2016

20. 12. 2016

Lucie Lapišová