Nick je Mistr České republiky border collií A1!

Gallery dsc 0644

Copak je u nás nového??? Noooo dost :-)

- 29.5. jsme se zúčastnili závodů v Suchdole, kde poprvé závodil i Nick. Rek ten si vesele zaběhal a vyběhal 3x diskvalifikaci :-) Nickovi bylo naměřeno 53 cm v kohoutku a mohl oficiálně vystartovat, 1. běh zkouška A1 - diskvalifikace, 2. běh: jumping doběhll s jednou laťkou a druhým nejlepším čase a 3. běh: jumping: opět doběhnuto, ale spadly nám dvě laťky a opět druhý nejlepší čas :-)

- o týden později jsme se vydali, tentokrát jen s Nickem (protože závod je otevřen pouze pro BOC s PP) do Třebíče na třídenní Mezinárodní mistrovství ČR border colíí. Závody byly dokonalé a jedny z nejlepších, kde jsem byla...Sešla se skvělá parta lidiček (mimochodem ta nejlepší! :-P ) a 3 dny jen agilitění a borderky :-D Z 9 běhů jsme doběhli 7 běhů (z toho 4x čistý běh!) a pouhé 2 diskvalifikace, které byly opravdu divočina a jak řekla Evka, která je často s Nickovým tatínkem : ,,jako bych viděla Joa! celý tatínek :-D " byl to adrenalin doslova a do písmene! No a jak jsme dopadli? JSME MISTŘI REPUBLIKY BOC A1 !!! :-)

- na závodech jsme se našli se sestřičkou READY od Janči a je to celá maminka!!! Zdokumentováno a snad se nám jednou sejde i celá rodinka (třeba příští rok na borderkách O:-) ) 

- Jojooo a o týden později jsme nezaháleli a jeli si zatrénovat do Opavy za Luckou Glejdurovou a Terkou Otýpkovou a byla to suprišková pecička! Užili jsme si to maximálně :-)

- Dva týdny po sobě a zítra se opět chystáme do Libhoště na pasení oveček, snad to s Nickem dotáhneme ke zkouškám (ZVOP) a novinka.....REK byl poprvé už taky  u oveček a rozhodně ne naposledy! Zítra jedou páni opět oba ;-)

- Byl to měsíc plný událostí a teď budeme trošku ,,lenošit" (učení a nová práce) sem tam hory, sem tam pasení a objevíme se i na závodech v Mohelnici, kde se potkáme tentorkát se sestřičkou Zuli (Azulay) :-) 

Ninulandi

Nick - MCR BCC 3.-5.6. 2016

14. 06. 2016

Lucie Lapišová