Letem světem a hurá léto je tu!

Gallery rla 1506

Nooo a jak tak procházím web, tak uteklo víc jak čtvrt roku od aktualizace! Ano stydím se, ale nestíháme :-)) Nečekaně! Nebo spís není čas na takové to ,,hraní na pc" :-) Jaro/léto je tu, tak se snažíme užívat na plno! Co je u nás nového?

Byli jsme na pár agi závodech - videa přidána do galerie. Většinou ve znamení disků či oprav či nám nepřálo štěstíčko. Jediné videjko, co není ještě zpracováno z Mezinárodního mistrovství BOC, ale to brzy napravím...Závody borderek probíhaly v Tošovicích - klobouk dolů! Boží organizace, skvělé místo, blízko domů, topové :-) Výsledky už tak krásné nebyly..nějak nám to nešlo - no možná šlo, ale něco tomu chybělo. 2 běhy se mi ale vryly tak nejvíc do paměti! Jednotlivci :-) Jumping jednotlivců zaběhnuto téměř čistě a spadla nám zeď jako předposlední překážka - poté se objevila odmítačka. Open jednotlivců byl ,,zajímavý", ale Lojza se s tím popral! čistý sice nebyl, ale mám z něj radost, protože jsme ho dokončili! Za zmíňku z posledních závodů, ale stojí jumping v Ludslavicích! Po dlouhé době jsme dokončili čistý běh a štěstí stálo při nás :-) 1. místo.

V dubnu kluci (Ríša a Nick) se zúčastnili Dogfrisbee závodů! ! Výlet do Citova se vyplatil ! Kluci si vybojovali celkové 4. místo/32 v Divizi II ! :-)

Na borderkách proběhl sraz NINULANDŮ ! <3 sešla se zástupci vrhů A B i C + maminka Beatka! :-)

No a čím se teď ,,bavíme"? Tradičně sem tam nějaké to agility, pánové sem tam nějaké to frisbee a teď jsme se zase vrátili k pasení !!!! Teoreticky když to půjde,tak chceme v srpnu vyrazit na zkoušky do Budišova, tak uvidíme, jestli popracujeme tak abychom tam ,,mohli" :-))

Zmínit musíme i pana Fandu! Můj první pudlík - pes který může za všechno! Vlastně on je ten důvod proč jsem u pejskařiny, on je ten důvod, proč dělám agility, on je ten důvod, že máme doma pány tricolorní a on je ten důvod, proč až nastane ten správný čas tak bude doma další kudrlinka! Prostě ten první! PAN FANDA 12.9.2003-5.3.2018 <3 Jeho galerie vzpomínek co nabídl google

Ninulandi

NICK - O Zlínský ranec s JK Animals, 9.6.2018

13. 06. 2018

Lucie Lapišová