Letem světem 05/2017

Gallery 18766445 10211604972551394 6377028727633231403 o

Fíííha :-) to ten květen utekl, ale jen ať utíká ať se můžeme těšit na stěhování...Toooož v květnu jsme se zúčastnili plno akciček, stihli i polenošit a sem tam i potrénovat. Teda až do té doby než si Nick na tréninku sedřel polštářek, což znamenalo klid ...a zrovna před DogFrisbee a agility závody O:-) Noooo, ale už jsme ready a snad na dlouhou dobu!

- Státní svátky 1. a 8. 5 byly ve znamení AGIradostní (intenzivní tréninky pod mým vedením) , kde se sešla boží partička, tak jsme potrénovali, co to šlo.Dík všem zúčastněným, jen tak dál a budu se těšit na příště! Tricolorní tréninky aneb hlavně do radosti! :-)

- V neděli 7.5.2017 jsme se vydali na dvojzkoušky do Horní Suché, které posuzoval Petr Pupík. Parkury byly perfektní, organizace opět dokonalá! Vlastně tak jako pokaždé, takže je radost jezdit do Suché na závody. Výsledky noooo spíš divočina (diskvalifkace a nějaký doběh).

- Následující víkend, jsme vyrazili KONEČNĚ na intenzivku do Opavy za Marťou Wasserbauerovou! Zhodnoceno => DOKONALOST! :-) Je to téměř naše tradice se intenzivek v Opavě účastnit (Fanda jezdil, Rek jezdil a teď Nick jezdí), pořádně jsme si mákli a hlavně sešla se fajn partyja lidí. Video je ve videogalerii. :-)

- Poslední sobotu v kvěnu měli kluci (Ríša a Nick) den D. Konečně zase nějaké DogFrisbee závody a tentokrát jsme se projeli až do Židlochovic na Calibra DiscDog Challenge 2017. Kluci se zúčastnili Super MiniDistance D II. a Dogdartbee a  Super MiniDistance D II. si vyházeli krásné 3. místo!!!! :-) Ve finále je čekal rozhoz o 2. a 3. místo (měli stejný počet bodů). Jejich teprve 3 oficiální závody a tak to vyšlo :-) Druhý den jsme vyrazili pro změnu  na agility závody do Suchdolu, které posuzovala Slávka Podmolová. První běh byla zkouška A2, kde jsme se opravou houpačky diskli (stejně to byla neřízená střela :-) ), druhý běh byl jumping, kde panička zapomenula jednu překážku (tunel), takže z toho vyletěl ,,čistý" disk. :-D Co už i to se stává, takže třeba potrénovat sem tam i paměť. Poslední běh si panička celou trať pamatovala, parkur nám sedl a rovnou jsme jumping vyhráli s nejrychlejším časem! Videjko zde

 

Nick - Agility training with Martina Wasserbauerova 05/2017

08. 06. 2017

Lucie Lapišová