Letem světem 02/2018 aneb co bylo a bude :-)

Gallery rla 2702

Po půlroční ,,odmlce" konečně nějaká aktualizace...Přidány videa z akciček, kde jsme byli! Moc jich sice nebylo, ale zdokumentováno je :-) Na poslední závody v roce 2017 jsme vyrazili na IV. Agility cup Nové Zámky", Litovel - Mladeč, kde jsme konečně nemuseli po půl roce opravovat zóny a naše běhy vypadaly i jako agility :-D. Asi nás možná trošku ,,osvítilo" ... O víkend později jsme se zúčastnili boží intenzivky v Rožnově pod vedením Pavla Koška. Na tréninku u Pavla jsme byli asi jen po druhé, ale opět jsme odešli plní postřehů a tipů do tréninku! Díky Pavle a snad nám vyjde zase nějaký trénink pod tvým vedením - nebo jak s holkama plánujeme tábor: za rok za dva :-D (y).

No a je tu rok 2018! Zimní halová agi sezóna v plném proudu, pro nás hlavně ,,na pohodu/do radosti" :-). V lednu jsme si zaběhali v ,,nedalekém Rychvaldu" dvojzkoušky, od baráku 10 min autem, kde skóre skončilo 1:1! Jeden běh jsme doběhli čistě - zkouška a výhra v kapse! Juch :-) Video zde

V únoru proběhly zkoušky ve Sviadnově, to sice bylo o kousek dál - jen 25 min :-D, ale vyplatilo se! Závody opět  posuzoval Petr Pupík a tímto mu děkuji za super parkury. V prvním běhu jsme byli s Nickem na stejné vlně, parkur nám sedl jak ,,hrnec na prdel", zóny všechny ukázkouvé, laťky zůstaly tam kde mají být a běh jsme vyhráli => poslední A2 zkouška splněná! Záznam, když nám to sedlo a druhý běh, kdy nám to zase trošku ,,vrzalo" je zde. ANO trvalo nám to, segry jsou hold šikovnější O:-) Jdeme do A3! Nickovi jsou 3 roky, tak třeba do důchodu ten titul A3ch stihnem vyběhat :-D Každopádně ať vyběháme nebo nevyběháme, důležitější je, že nás to mega baví a všechno je pro nás společná výzva...

Aby nebylo všechno o agility a ,,světa" kolem, tak jsme byli i na horách! Hory jsou pro nás odreagování, možnost unavit i pana Reka a společně se zrelaxovat. Díky spolusparingům, že jdou do toho s námi :-) Polévka a pivko je náš cíl! Nové album: ,,Tricolorni hory" :-)

No a jaký je plán na rok 2018? První půlrok, kam pravděpodobně vyrazíme je již sepsán zde

Možná se něco objeví něco umaže, ale každopádně budeme dál divočit, blbnout, pást, chodit po horách a třeba se hecnem na nějakou tu zkoušku z poslušnosti či pasení...Noo a kluci (Ríša, Nick + Rek) ,,frisbeečkovat" možná nějaká ta koloběžka :-P.

Plán je jasný, tak buďte stále na vlně tricolorní!

Tricolori <3

,,Tricolorní" hory sem a tam :-)

NICK - Únorové dvojité tukobranní

28. 02. 2018

Lucie Lapišová