Co se u nás (ne)událo k 10/2018

Gallery rla 8493

Nooo jak začít, zase to uteklo! Je tu říjen, plánů bylo hodně! Některé vyšly a některé ne, ale i tak jsme si léto užili :-)

Nick se začátkem července na tréninku rozbil v tunelu a bylo z toho 2 měsíce nečinnosti, volna a zabavování borderky jinak než aktivním pohybem. Nyní jsme ready a řádíme naplno! :-) Nick byl v téměř 4 letech znovu zrentgenován (DKK, DKL a vše má stále ukázkové a výborné :-) ) . Přes prázdniny jsme teda trikovali, lenošili, plavali a dělali sparingy jako doprovod na závodech.

V záři se kluci Ríša a Nick zúčasnili 10. Morava DiscDog Distance v Majetíně! Kluci startují nyní už v kategorii Divize I (open), kde jsou samí ostřílení frisbíčkáři a myslím, že kluci se tam rozhodně neztrácí! Celkově v Super Pro Toss´n´Fetch Divize I skončili na 11. místě/25! V prvním kole naházeli 17,5 bodu a druhém 15 bodu.

Poslední víkend v září, tentokrát panička a Nick vyrazili na AGI intenzivku do Opavy k Marti Wasserbauerové! Jako vždy boží! Pauza byla sice znát - ale hlavně u psovoda :-) Nohy bolely ještě 2 dny a některé sprntíky si Nick musel vyřešit sám :-) A to jsme byli ještě v pátek před intenzivkou na horách!

První víkend v říjnu byl akční! V sobotu kluci vyrazili na Dogfrisbee závody do Havířova Havířovská vychytávka 2018 - Silesia catch. Kde se klukům dařilo ještě víc! Jen kluci musí potrénovat druhé kola, protože tam to trošku ještě ,,lítá mimo" . Po prvním kole v SMD I. skončili na krásném 7. místě/30! Naházeli 19,5 bodu ! <3 V druhém kole už jim tak štěstíčko nepřálo, vyházeli 10,5 bodu. Skončili tak na celkovém 15.místě/30 :-) Přes zimu je plán jasný! Zavařit Nickovi mozeček s pouštěním disků, protože tak mají kluci o 1-2 méně hodů . No uvidíme, jak to půjde a jak vyjde můj plán na příští rok :-) <3

V neděli jsme byli s Nickem na Dvojzkouškách v Ostravě - závody po 4 měsících a byl to adrenalin ! První běh doběhnut, ale fůra chyb a druhý běh disk, ale ten nám sedl :-) Videjko je v galerii.

No a co nás čeká teď? Konečně zase pasení, hory a nějaké ty intenzivky! :-)

 

,,Tricolorní" hory sem a tam :-)

Nick - Agility training with Martina Wasserbauerova 09/2018

18. 10. 2018

Lucie Lapišová